BIM Adviseur

Helpt u met al uw BIM vragen

BIM Coaching

BIj het implementeren van BIM in grote organisaties komt u verschillende typen medewerkers tegen; mensen die enthousiast zijn en de verandering omarmen, mensen die onverschillig zijn, en mensen die weerstand bieden. Om een implementatie succesvol te laten verlopen, heeft u diverse aanpak nodig voor de verschillende typen mensen. Uiteindelijke doel is dat iedereen in dezelfde richting gaan werken en dezelfde resultaat voor ogen heeft.


BIM Coaching biedt hiervoor de oplossing. Daar waar individue├źn specialistische begeleiding nodig hebben, coach ik ze om samen de BIM-stappen te zetten. Met mijn progressiegerichte aanpak bepalen we samen welke BIM-doelstellingen er op een realistische manier behaald gaan worden.

Mijn voordeel hierin is dat ik, naast veel ervaring in BIM te hebben, ook een professionele coach ben. Hierdoor bent u verzekerd dat uw BIM-coach zowel de BIM expertise als de coaching expertise in huis heeft.

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). In onderstaand film een korte uitleg van de Coaching Monitor, een tool die ik gebruik om de ontwikkeling van mijn coachees bij te houden. 

  

Desktop Site